Starity

Mila Kunis kész búcsút mondani Hollywoodnak

2013. február 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem szeretne sok időt pazarolni a filmekre, inkább alapítana családot.

hirdetés
Mila Kunis kész búcsút mondani Hollywoodnak
Fotó: Robert Erdmann

29 évesen Mila Kunis készen áll arra, hogy fátylat hintsen Hollywoodra. Legújabb interjújában, amit James Francóval készített, elárulta, nem szeretne sokáig a színészszakma felé kacsingatni.

„James, komolyan, te tudnál mindörökké színészkedni? Azt hiszem, ebben az iparágban a kor a nők ellen dolgozik. Életet akarsz vagy karriert? Van, hogy megtalálod az arany középutat, de ez ritka.”

Amikor Mila az életről beszélt, a családra gondolt tulajdonképpen, s ezt később ki is fejtette: „Nem vagyok ugyanazon a helyen két hónapig sem, hogy lesz így családom? Kompromisszumokra van szükség. Ha az emberek még azután is foglalkoztatnának, ha csak egy filmet készítenék egy évben, jó lenne.”

Az egyetlen kérdés, hogy vajon párja, Ashton Kutcher készen áll-e a gyermekvállalásra. Bár számos pletyka keringett arról, hogy ugyanazzal a nővel megcsalta Milát is, akivel Demit, ennek ellenére minden a legnagyobb rendben van köztük, hiszen a hírek szerint Ashton azt szeretné, ha összeköltöznének.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek