Starity

Megműtötték Lady Gagát

2013. február 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő állapota annyira súlyosbodott, hogy tegnap meg kellett operálni a csípőjét.

hirdetés
Megműtötték Lady Gagát

A Bad Romance énekesnőjének nemrég vissza kellett vonnia a Born This Way Ball nevű koncertsorozatát, majd tolószékbe kényszerült, miután megsérült. Állapota azonban annyira súlyosbodott, hogy csípőműtétet kellett elvégezni rajta, mivel az egészsége túl nagy veszélybe került.

„Most fognak megműteni. Köszönöm a rengeteg szeretetet és támogatást, amit tőletek kapok. Rólatok fogok álmodni” – csiripelte tegnap a Twitteren. Ezt követően – az operáció után – ismét köszönetet mondott a rajongóinak a támogatásukért.

„Köszönöm, szörnyecskék. Igazán sok erőt adtatok ma. Minden olyan gyorsan történt, [...] amint bevittek a műtőbe, csak rátok tudtam gondolni, a fájdalmaitokra, a családi helyzetetekre, az iskolai körülményekre, egészségi gondjaitokra, néha annyira bátrak vagytok, hogy ez megrémít. Csodálkozom, mégis hogyan lehetséges ez” – írta egy, a rajongókhoz intézett nyílt levélben. Szerencsére az állapota gyorsan javul, de kérdéses, meddig kell ágyban maradnia a szigorú orvosi utasítások miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek