Starity

Chace Crawford imádja szadomazó szexet

2013. február 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chace egy interjú során mesélt arról, hogy örömmel fogadná el Christian Grey szerepét a 2014-ben megjelenő Szürke ötven árnyalatában.

hirdetés
Chace Crawford imádja szadomazó szexet

Már 2012 május óta tervezik a hihetetlen népszerű, Szürke ötven árnyalata bestseller megfilmesítését. Azóta rengeteg híres színész neve felmerült, aki esélyes lenne az ellenállhatatlan milliárdos, szexmániás Christian Grey szerepére. Még novemberben merült fel Chace Crawford neve mint lehetséges főszereplő, de a színész nem sokat nyilatkozott ez ügyben. Most viszont bátran elárulta, hogy bizony örömmel lenne egy újabb milliárdos bőrében.

„Imádnám ezt a fajta kihívást. Még nem olvastam egyik könyvet sem, de azt tudom, hogy eléggé durva a történet, és őszintén szólva tudom, hogy ennél jobban semmi sem rázza fel az emberek. Annak pedig, hogy én vagyok az egyik esélyes, nagyon örültem. Szívesen játszanám Christiant” – nyilatkozta Chace a JustJarednek.

Az interjú komoly része után, úgy, ahogy megszokhattuk Chace-től, elkezdett viccelődni. „Igazából, ideje lenne bevallanom, hogy csak a szadomazó szexben érzem kényelmesen magam. Az összes többi póz olyan egyszerű és unalmas nekem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek