Starity

Rekordot döntöttek a jótékonykodó sztárok

2013. március 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Comic Relief Red Nose Day 2013-as jótékonysági rendezvényével több mint 75 millió angol fontot gyűjtöttek a sztárok, ez az alapítvány történelmének eddigi legnagyobb összege.

hirdetés
Rekordot döntöttek a jótékonykodó sztárok
Fotó: BBC

Március 15-én került megrendezésre a Red Nose Day, amelyet a BBC élőben közvetített. Többek közt Jessie J, Simon Cowell, David Walliams és Peter Kay jegyezték a 25. évfordulót, rég várt és szokatlan dolgok övezték az eseményt.

Richard Curtis alapító nem győzte kifejezni, mennyire hálás mindenkinek, aki segített a 75,107,851 angol fontot összedobni. Minden résztvevő hozzáadott valamit: Jessie J például élő adásban vált meg hosszú hajától, a One Direction néhány hete kiadta a speciálisan erre az alkalomra készített One Way or Another-feldolgozásukat, majd azt elő is adták, mely során a legnagyobb meglepetés az volt, hogy Louis Tomlinson vörös hajjal debütált, végül elcsattant egy csók David Tennant és John Bishop közt.

A Red Nose Day alkalmából sosem sikerült még ennyi pénzt összegyűjteni, idén talán annak köszönhető mindez, hogy a sztárok drasztikus átalakulásokkal ugyan, de humorosan és bolondozva szívüket-lelküket adták a jó ügyért.


Fotó: BBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek