Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 26. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon ki nem rejtette véka alá véleményét egyik családtagjáról? Kinek van még mindig helyén a szíve, és ki változott kis hableánnyá? A válasz alábbi rövidhíreinkből kiderül!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Kim Kardashian talpig sminkben vetette magát akupunktúra alá

A valóságshow-k koronázatlan királynője köztudottan nem lép a nyilvánosság elé leharcolt külsővel: tonnányi smink, tökéletes frizura és gondosan összeválogatott dizájnerruhák nélkül egy tapodtat sem mozdul, még akkor sem, ha egészségéről vagy a szíve alatt hordandó gyermekéről van szó. Ezúttal talpig sminkben vett részt akupunktúrás kezelésen, ami, valljuk be, nem túl egészséges.

*

Louis Tomlinson durván beszólt apjának

Kétéves volt a One Direction énekese, amikor szülei elváltak, édesapja pedig 19 évig nem nagyon érdeklődött fia hogyléte iránt egy-két alkalom kivételével, egészen mostanáig. Mivel Louis szekere nagyon fut a bandával, érdekes módon a drága papa most hirtelen újra szerető és gondoskodó édesapa akar lenni, így örömmel adott ezzel kapcsolatban interjút a The Mirrornak, a cikk megjelenése után pedig Louis enyhén szólva elküldte melegebb éghajlatra az újságot és apját is a Twitteren.

*

Taylor Swift súlyos beteg rajongóját hívta fel a színpadra

Március 22-én Észak-Karolinában adott koncertet az énekesnő, ami biztosan felejthetetlen élmény volt egy bizonyos Emma Routh nevezetű kislánynak, aki egy ritka vérképzőszervi betegségben szenved. Taylor ugyanis felhívta a őt a színpadra, hogy együtt énekeljék el a Sparks Fly című dalt, aminek köszönhetően Emma különlegesnek érezte magát aznap este.

*

Ariel Winter vörösre váltott

Miután végeztek a Modern család idei szezonjának forgatási munkálataival, a sorozat Alexe úgy döntött, hogy itt az ideje egy kis változásnak hajszíne terén. Ariel végül a vörös mellett döntött, így hajkoronája immár ebben a színben pompázik igazi kis hableányként, a végeredményt pedig boldogan osztotta meg a Twitteren.

*

David Beckham kínai tetkót villantott

A focista Kínában tett látogatása alatt mutatta meg legújabb testdíszét, mely egy tradicionális kínai mondás: Az életet és a halált a Mennyországban elrendelt sors, rang és gazdagság határozza meg.

*

Jennifer Lawrence ismét szőke lett

Néhány napja kapták lencsevégre a szemfüles paparazzók Az éhezők viadala sztárját a barna hajkorona után újra szőke tincsekkel. Jennifer legújabb filmje kedvéért tért vissza eredeti hajszínéhez, melynek címe eddig még ismeretlen, de rendezője David O. Russell, és jelenleg az Abscam-projekt néven fut.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek