Starity

Ismét cserbenhagyta rajongóit Rihanna

2013. március 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten négy és fél órán át várakoztak a rajongók, most pedig majdnem kétórás késéssel érkezett koncertjére.

hirdetés
Ismét cserbenhagyta rajongóit Rihanna
Fotó: Splash News

Több mint 90 perces késéssel vette kezdetét Rihanna legutolsó koncertje – öt napon belül már másodjára hagyta cserben a rajongóit. A legutóbbi kábítószeres eset után ezúttal a kanadai határon tartóztatták fel az énekesnőt és csapatát, akik Minnesotából indultak következő helyszínükre.

Még nem tisztázott, mi volt a késés oka, de egyes jelentések szerint újra marihuána-birtoklásra gyanakodtak a határőrök. Rihanna a Twitteren szólt a várakozó rajongóknak, hogy ismét késni fog: „Feltartották a turnébuszokat a határon. A színpadom van azokban a járgányokban! Ez nem vet jó fényt Winnipegre!”

A sztárnak felkészülnie sem volt ideje az előadására, ennek ellenére meleg fogadtatásban volt része a rajongóktól. Egy biztos: ezentúl nem lepődhet meg, ha a rajongók a koncert kezdete után két órával esnek be az arénákba, mivel legutóbb négy és fél órát késett egy iskolai találkozóról, majd montreali show-járól is megfeledkezett, s csak két óra elteltével jelent meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek