Starity

Több mint négy órát késett Rihanna

2013. március 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber semmi hozzá képest! A rajongókhoz négy és fél óra késéssel érkezett, majd 16 perc után távozott!

hirdetés
Több mint négy órát késett Rihanna

2500 gimnáziumi tanulót várakoztatott meg az énekesnő, akinek a Barrington High Schoolban lett volna jelenése, Chicagóban. Az általa szponzorált iskola egy jótékonysági versenyen nyert, egy videóban segédkezett mint producer, alá pedig a Diamonds című dalát vágták be.

A The Chicago Tribune szerint a 25 éves sztárnak csütörtökön egy órakor lett volna jelenése, de jócskán öt után érkezett. A tanulók haza sem mehettek, mivel egy apró edzőteremben kellett várakozniuk, míg Riri megérkezett.

Rihanna kifogása a rossz közlekedési helyzet volt, a rendezvényre menet arról csiripelt a Twitteren, hogy a chicagói dugók elviselhetetlenek. A hírek szerint nem kért elnézést a késésért, ahogyan magyarázatot sem adott, de megköszönte mindenkinek, hogy eljöttek és megvárták, és néhány szerencsés ingyen koncertjegyekben részesülhetett.

Az egyik tanuló, Patricia Halle nyilatkozott egy magazinnak: „Ez nem divatos késés, ez udvariatlanság. Az életünk nem körülötte forog, az iskolánk keményen dolgozott a nyereségért, több tiszteletet is mutathatott volna.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek