Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 06. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber visszarepült 2010-be – legalábbis a frizuráját illetően. Míg Meisa Kuroki teljes erőbedobással készül a visszatérésére, addig Chace Crawford reménykedik, hogy megvalósul a Gossip Girl megfilmesítése.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Justin Bieber újra frufrut növesztett

A kanadai énekes visszament 2010-be, amikor a stílusjegyévé vállt hajdobásával hódított. A tinisztárt a tegnapi napon kapták lencsevégre Németországban új frizurájával, ami félig a régi, félig az új haját ötvözi. Frufrut növesztett ugyan, de oldala tüsire van vágatva, sőt a fotókon láthatjuk, szőkített is rajta.

*

Liam Hemsworth elhajlási engedélyt kért Miley-tól

Miley Cyrus és vőlegénye sorsa nem alakul valami fényesen, Liam egy nyitott kapcsolatot szeretne kedvesétől, míg Miley bármit megtesz Liamért, hogy ne veszítse el. Ráadásként az énekesnő apukája, Billy Ray Cyrus nem akarja, hogy lánya feleségül menjen az ausztrál színészhez – állítják a bennfentesek.

*

Meisa Kuroki újra visszatér

A japán énekesnő 2012 szeptemberében adott életet első kislányának, azóta pedig csak anyaszerepben tündökölt – egészen idáig! Mei bejelentette, hogy hamarosan stúdióba vonul és új albumot készít.

*

Demi Lovato megérintette Zendaya Coleman szívét

„Ez a hölgy mellettem megérintette a szívemet tegnap este... annyira megtisztelő, hogy találkozhattam veled, Demi” – csiripelte Zendaya, aki a Dancing With The Starsban került közelebb a töretlen énekesnőhöz.

*

Chace Crawford örülne a Gossip Girl-filmnek

Futótűzként terjed, hogy a sikersorozatot elvinnék a vászonra is. Az Upper East Side Nate-je pozitívan nyilatkozott ez ügyben. „Személy szerint én nagyon örülnék a filmnek, de nem tudom mi lesz, semmi sem biztos.... Csak az, hogy nagyon jó lenne a stábbal újra együtt dolgozni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek