Starity

Johnny Depp és Amber Heard újra együtt

2013. április 30. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Johnny mély benyomást tett Amberre a nemrégiben épített bárjával a Bahamákon, hiszen a színésznőként és modellként is tevékenykedő Amber visszatalált a Karib-tenger kalózai sztárjához.

hirdetés
Johnny Depp és Amber Heard újra együtt

Köztudott tény, hogy Johnny Depp Amber Heard miatt vetett véget több, mint 14 évig tartó házásságának Vanessa Paradis-val; azonban újdonsült szerelme nem bizonyult túlzottan hűségesnek: az első adandó alkalommal lelépett egy francia modellel a népszerű színész legnagyobb bánatára.

Johnny azonban nem mulasztotta el éreztetni szerelmét a 27 éves modellel: nemcsak, hogy strandot nevezett el saját szigetén a hölgyeményről; nemrégiben egy saját bárral lepte meg. Úgy fest, a nemes tett nem maradt viszonzatlanul, ugyanis április 27-én Los Angelesben az Echoplexben jelentek meg kéz a kézben a Rolling Stones aznapi koncertjén. Az eseményen azonban nem csak ők kerültek reflektorfénybe, hiszen e jeles alkalommal tiszteletét tette Mary-Kate Olsen, Gwen Stefani és Owen Wilson is.

Depp rajongói azonban nem repesnek az örömtől, hiszen Amber már egyszer cserben hagyta a színészt, így jogosan féltik őt a további csalódástól.


Fotó: Karl Larsen/INFPhoto

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek