Starity

Oscar Isaac bújik a hírhedt drogbáró bőrébe

2013. május 12. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan új életrajzi film készül, amely a hírhedt dél-amerikai drogbáróról, Pablo Escobarról szól, akinek a szerepét Oscar Isaac kapta meg.

hirdetés
Oscar Isaac bújik a hírhedt drogbáró bőrébe

Mennyire menőnek számít most Oscar Isaac? Eddig olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Nicolas Winding Refn, Ridley Scott, Zack Snyder, Steven Soderbergh és természetesen a Coen testvérek, akiknek a hamarosan megjelenő Inside Llewyn Davis című filmjében is szerepel.

Ez utóbbi alkotást jövő héten mutatják be a neves Cannes-i Filmfesztiválon, és még az is megtörténhet, hogy Isaacot egyből a csúcsra repíti. Mindenesetre ő már alá is írt egy szerződést, hogy eljátssza a főszerepet annak a férfinak az életrajzi filmjében, akiről Hollywood már évek óta filmet akar forgatni.

Isaac alakítja majd Pablo Escobart, a hírhedt drogbárót a még névtelen filmben, amelyet a The Lincoln Lawyer rendezője, Brad Furman készít.

Két évvel ezelőtt jelentették be az alkotás kezdését, és úgy nyilatkoztak róla, hogy egyfajta keveréke a Keresztapa-sorozatnak és egy háborús filmnek. A forgatókönyv Matt Aldrich keze munkáját dicséri, aki a Matt Damon által rendezett Father Daughter Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses történetét is írta.

Úgy tűnik, Escobar sztorija nagyon kapós most Hollywoodban, hiszen a Netflix éppen egy róla szóló sorozatot tervez, miközben Benicio Del Toro már az utolsó simításokat végzi a drogcár szerepén a Paradise Lost című filmjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek