Starity

Kistestvére lesz Selena Gomeznek?

2013. május 13. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő meglepő képet töltött fel a közösségi profiljaira, melyen édesanyjával látható.

hirdetés
Kistestvére lesz Selena Gomeznek?

Anyák napja alkalmából hivatalos Facebook és Twitter-oldalára is feltöltött egy képet saját magáról és édesanyjáról, Mandy-ről Selena Gomez. Ez önmagában még nem is lenne annyira nagy dolog, hiszen természetes dolog felköszönteni az anyukákat ezen a napon, de arra a bizonyos fotóra ránézve érdekes dolgot vehetünk észre.

Amellett, hogy Mandy milyen fiatalos, a legfeltűnőbb az, hogy kikerekedett pocakkal ül, ráadásul ő és lánya is a hasát fogják. A kép láttán persze rögtön több száz olyan kérdés érkezett kommentbe, hogy tényleg terhes-e. Válasz azonban csak néhány rajongótól érkezett, hogy szerintük várandós, de Selenától vagy képviselőjétől még nem érkezett hivatalos közlemény ezzel kapcsolatban.

Viszont akadnak olyanok is, akik szerint ez már egy régebbi kép, mivel 2011 novemberében Mandy egyszer már várandós volt, azonban egy hónapra rá megtörtént a legrosszabb, ami egy kismamával történhet, ugyanis elvesztette magzatát. De ha belegondolunk egy egyhónapos terhes nőnek még nem ekkora a pocakja, így mégis afelé hajlik a média, hogy Mandy és férje, Brian szülői örömök elé néznek.


Fotó: Selena hivatalos Facebook-oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek