Starity

Magyar fiúnak köszönheti klipjeit Lady Gaga

2010. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyar fiúnak köszönheti a világ Lady Gaga két klipjét is. Vezekényi László mindössze tizenöt éves, de már ott tart, hogy hollywoodi felkéréseket utasíthat vissza.

hirdetés
Magyar fiúnak köszönheti klipjeit Lady Gaga

Laci az Aktív szerda esti adásban beszél először különleges tehetségéről. A fiatal fiú azóta készít 3D-s animációkat, amióta felépült az amnéziából. A betegség egyik napról a másikra érkezett, amelynek következtében a közvetlen hozzátartozóin kívül szinte mindent és mindenkit elfelejtett .

A felépülése folyamán viszont egy új képességgel lett gazdagabb: fantasztikus grafikákat, animációkat készít. Több alkotását feltöltötte egy videomegosztóra, így talált rá Lady Gaga menedzsmendje is.

„Egyszer csak kaptam egy e-mailt, hogy adjam meg a telefonszámomat. Majd jött a hívás, hogy  szeretnének megbízni egy munkával amiben egy gyémánt esőt kellene ábrázolni.” — mondta Laci az Aktívnak.

A Bad Romance-ből megnézhetjük a gyémántesőt, az Alejandróból meg a különböző animációkat.

Helyreigazítás: Időközben kiderült, hogy az egész történetet a feltűnési viszketegségben szenvedő Laci találta ki, amivel félrevezette az egész médiát. A srácnak semmi köze nincs Lady Gaga klipjéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek