Starity

Praktikus telefonos alkalmazások nagy utazóknak

2013. május 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a méltán kedvelt okos telefonok, melyek segítségével egyre több mindent megtehetünk, mely dolgokról korábban csak álmodhattunk.

hirdetés
Praktikus telefonos alkalmazások nagy utazóknak

Különböző alkalmazások jöttek létre életünk megkönnyítésének céljából, melyek közül cikkünkben bemutatjuk nektek az általunk legpraktikusabbnak vélt három ingyenes alkalmazást.

Viber (Alkalmazható: iPhone/Android)

Szeretsz telefonálgatni, de spórolni akarsz a telefonszámlán? Szívesen beszélgetnél külföldi ismerőseiddel anélkül, hogy csillagászati összegeket kellene költened a telefonodra? A Viber megoldást kínál ezekre a problémákra! De hogy mire is van szükséged ehhez?

Most eláruljuk: az okos telefonodon kívül szükséged lesz még internetelérésre, mely lehet mobilinternet-előfizetés vagy Wi-Fi hálózat, és természetesen maga az alkalmazás is elengedhetetlen hozzá. A Viber egy olyan program, amelynek segítségével internetalapon ingyenesen indíthatsz hívásokat, illetve küldhetsz üzeneteket azoknak, akik szintén rendelkeznek ezzel az alkalmazással az okos telefonjukon.

Szóval, kedves csacsogók, nincs más hátra, mint letölteni ezt a praktikus alkalmazást, majd feltelepíteni a telefonra. Telefonszámod megadása után kapsz SMS-ben egy kódot, melyet, ha beírsz a megfelelő ablakba, már használhatod is a Vibert! Ugyanúgy működik, mint maga a telefon: tehát, ha valakit fel akasz hívni, előtte a program rákérdez, hogy normál hívást vagy Viber-hívást kívánsz indítani. Csacsogásra fel!

IWIFI (Alkalmazható: iPhone) / Free Wi-Fi Spot (Alkalmazható: Android)

Számodra ismeretlen helyen vagy és internetre van szükséged? Nem tudod, hol tudnál internethez hozzáférni? Ennek a két alkalmazásnak nem okoz problémát, ugyanis praktikusságuk éppen abban rejlik, miszerint bárhol és bármikor képesek megtalálni a legközelebbi ingyenes Wi-Fi elérhetőséget és ezt a rendelkezésedre bocsátani.

Mégis hogyan kell ezt elképzelni? Segítünk: egész egyszerűen annyi a feladatod, hogy belépsz a már korábban a telefonodra telepített programba és ez az ügyes kis alkalmazás (bármelyiket is használod) máris listába rendezi az ingyenes szörfölési lehetőségeket. Kellemes böngészést mindenkinek!

Gateguru (Alkalmazható: iPhone/Android)

Szeretsz utazgatni, de az ajándékokról mindig megfeledkezel? Netán attól tartasz, hogy lekésed a repülőgépet és mindig az utolsó pillanatban csíped el a járatot? A Gateguruval bátran búcsút inthetsz ezeknek a problémáknak!

Ezt az okos kis programot ugyanis pontosan arra találták fel, hogy utazásaid során megkönnyítse az életedet azáltal, hogy tippeket ad, hogy hol érdemes szuvenírt venni a családodnak és a barátaidnak, illetve azt is megtudhatod, hogy mikor és melyik kapunál kell becsekkolnod az adott járatra. Kedves világutazók: Gategurura fel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek