Starity

Jared Leto fanszőrzettel teli dobozt kapott ajándékba

2013. június 08. 18:06   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jared Leto zenekarával, a 30 Seconds To Marsszal jelenleg a Love Lust Faith + Dreams 2013 májusában megjelent albumukat promótálja szerte a világban. Az énekes most exkluzív interjút adott.

hirdetés
Jared Leto fanszőrzettel teli dobozt kapott ajándékba

A New York Times exkluzív interjút készített a zenekar frontemberével, aki elárulta: a levágott fül, amit rajongójától kapott, csak a kezdet volt...

– Miért van az, hogy amikor forgatsz, te vagy Jared Leto, de ha közvetlen a rendezésre kerül sor, Bartholomew Cubbinsként tevékenykedsz?

– Ez az egyik kedvenc Dr. Seuss-karakterem. Ez már régen kezdődött, nem akartam, hogy mindenhol az én nevem lássák, nem akartam főszereplőként kitűnni, hogy én rendezek, írom a dalokat, én vagyok a zenekar élén. Ez odakint a legrosszabbul őrzött titkom. De azért folytatom, már csak a móka kedvéért.

– A Closer To The Edge videojában a következő szavak olvashatók: „Igen, ez egy kultusz”.

– Ez egy vicc az újságíróknak, mikor azt mondják, hogy nekem „kultusz követőim” vannak. Minket mindig annyi elkötelezett ember vett körül. Az emberek igazán, nagyon-nagyon szeretik a 30 Seconds To Marsot.

– Látva a sikítozó, síró rajongókat, nem egészen értem, hol van a vicc vége és hol kezdődik ténylegesen a messiási üzlet.

– Nos ezt egy kicsit toljuk visszább. Ez a vicc nem igazán neked, hanem inkább azoknak a hívőknek szól, akik kaphatóak a viccre.

– Sosem használjátok a rajongó szót, hanem echelonként apsztrofáljátok őket.

– Utálom ezt a fan szót, olyan elutasító, Mert van ez kultusz, család, ezek a hívők, akik megértik, hogy ez a megfelelő szó hivatkozni rájuk.

– Nekem vinnem vagy vennem kell valami drága dolgot, hogy csatlakozhassak?

– Igen, persze, hogy kell. Teliholdkor táncolnod kell és frissen feláldozott csecsemő vérét kell meginnod.

– Legújabb flmedben egy hihetetlenül vékony, AIDS-ben szenvedő, transzexuális személyt alakítasz. Ha szeretnénk néhány kilót leadni az esküvő előtt, milyen tippet adnál?

– Első számú szabály: ne egyél, második számú szabály: ne egyél, a harmadik szabály, hogy igyál rengeteg vizet. Voltak napok, amikor én is talán egy fél uborkát ettem, ami nagyon kevés.

– Rengeteg súlyt vesztettél a Rekiviem egy álomért esetében is, aggódnunk kell?

– Nem, egyáltalán nem. A Chapter 27-nél sok kilót szedtem fel, ez a munkám, ez szükséges a karakterhez. Ez egyáltalán nem vicces, szeretek enni.

– Egy rajongód tényleg küldött neked egy levágott fület?

– Ez a fül még messze nem a legőrültebb dolog. Egyszer egy FedEx-dobozt kaptam, tele fanszőrzettel.

– Évekkel ezelőtt egy interjúdban azt mondtad, hogy egy ideig börtönben is ültél.

– Amikor fiatal voltam, olvastam egy interjút River Phoenixszel, aki megpróbálta a legtöbb hazugságot beleszőni az interjúkba. Ez rendben van, hogy mókázunk egy kicsit. Ez nem kitérő válasz, mint láthatjátok, egy nyitott könyv vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek