Starity

Jennifer Love Hewitt megmutatta eljegyzési gyűrűjét

2013. június 13. 08:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lencsevégre kapták a szerelmes párt külföldön, így fény derült az eljegyzési gyűrűre is.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt megmutatta eljegyzési gyűrűjét

A Client List sztárját lencsevégre kapták Firenzében, Olaszországban, ahol vőlegényével, Brian Hallisayjel vakációznak. A pár nemrégiben jelentette be az eljegyzésüket és hogy az első baba már úton is van.

A képeken látni Jennifer egyre jobban gömbölyödő pocakját és hatalmas eljegyzési gyűrűjét. Egy nagy, kerek gyémántgyűrűről van szó, amely klasszikus kinézetű és vékony kövecskékkel van feldobva. A becslések szerint 5 karátos.

Mindketten kivirulva, önfeledten mosolyognak a képeken. Mindössze 15 hónapja találkoztak és kezdtek randizni, amikor is megismerték egymás a Client List forgatásán. Az esküvő pontos dátuma még nincs kitűzve, de a páros a képek láttán le sem tudja venni egymásról a szemét, annyira boldogok.

Mindeközben, Jennifer exbarátja, Carson Daly nyilatkozott a US Weeklynek. „A legjobbakat kívánom nekik. Kívánom, hogy egészséges terhessége legyen. Ez annyira különleges időszak. Korán elvesztettem az édesapámat, mikor fiatal voltam és ezért mindig is szerettem volna apa lenni. Ez nekem sokat jelent, és tudom, Jennifernek is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek