Starity

Lindsay Lohan a drog elől menekült

2013. június 15. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan úgy tűnik, tényleg szeretne távolmaradni a drogoktól, ugyanis azért ment át egy másik rehabra, mert illegálisan bekerült egy gyógyszer a Betty Ford intézménybe.

hirdetés
Lindsay Lohan a drog elől menekült

Mint ahogyan azt nemrég megírtuk, Lindsay Lohan otthagyta a Betty Ford intézményt, hogy átmenjen a malibui Cliffside-ba. A színésznőt azért engedte át a bíróság, mert sikeresen teljesített 30 napot a kötelező 90-ből, így nem volt oka annak, hogy megtagadják a kérését.

Döntésének hátterében azonban egy igen komoly ügy áll, ugyanis a lány édesapja azt állítja, hogy az egyik beteg látogató OxyContint csempészett a Betty Fordba és több ott gyógyuló lányhoz is eljutott az opioid – persze a klinika mindezt tagadja. Dina Lohan elmondása szerint Lindsay félt a visszaeséstől, ezért inkább az átköltözés mellett döntött.

Édesapja, Michael napokkal ezelőtt egyébként azt nyilatkozta egy amerikai lapnak, hogy lánya sokkal egészségesebbnek néz ki, valamint a kezelésről is lelkesen mesél neki, ahogy arról is, hogy mik a tervei a jövőre nézve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek