Starity

Lily Collins punkkirálynő lenne

2013. június 24. 18:06   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Collins hamarosan A végzet ereklyéi: Csontváros főszerepében tűnik fel, hollywoodi sikereinek jeleként pedig az idei rangos divateseményre, a MET bálra is meghívták.

hirdetés
Lily Collins punkkirálynő lenne

Lily Collins „nevetségesen pazar” ruhát viselne, ha királynő lenne. A 24 éves angol színésznő nem lát semmi rosszat abban, ha fenségesen punkos az öltözetünk.

„Ha királynő lennék, a koronázásomon valami nevetségesen pazar szettet viselnék – nevetett Lily az angol Stylist magazin interjúján. – Nagyon szórakoztató lenne. Nemrég a MET bálon voltam, ami punk témájú volt, szóval miért ne használjuk ki és vegyünk fel Alexander McQueent vagy Vivienne Westwoodot?

Lily az angol Phil Collins lánya, tinédzserként pedig egy újságírói karriert is megélt. Fiatal korától nagyon érdekli a divat, ezért eleinte ebben a szakmában szeretett volna karriert építeni, mielőtt színészi babérokra tört.

„Szerettem volna ügyvéd, balerina, divattervező lenni és a szupermarketben dolgozni – magyarázza. – A bolhapiacon [megtaláltok vásárolgatni]. Ami az egyik embernek szemét, a másiknak kincs.”

Lily korábban úgy nyilatkozott, számára édesanyja az inspiráció a stílusához. Azt kívánja, bárcsak még inkább olyan lehetne, mint az édesanyja, aki fiatalkorában igazi divatdiktátor volt.

„Annyira nem vagyok lázadó, sosem mentem át ebbe a szakaszba. Tinédzserként Los Angelesben anyukám volt az a jó fej, akivel minden gyerek együtt akart lógni; minden egyes tetoválásomnál velem volt és olyan dolgokat is megengedett, amit más szülők nem engednének” – mosolygott Lily.

Korábban ebben a hónapban az amerikai Glamour magazinnak bővebben mesélt édesanyja stílusáról. „Édesanyám – vigyorgott, mikor megkérdezték, ki a mentora.

„Ő vezet át a magánéletemen, biztat a kísérletezésre. Megengedi, hogy kölcsönvegyem a vintage dolgait. Van néhány Chanel- és 80-as évekbeli Yohji Yamamoto- és Vivienne Westwood-darabja, amiket akkor szerzett, mikor a vintage még nem számított divatosnak. Ezeket hordta a megjelenéseken, melyekre az apámat kísérte, és ha valaki megkérdezte, mi van rajta; mikor azt mondta, 'vintage', ők azt mondták, 'Hű, nagyon szép', és aztán, tudod, sarkon fordultak – nyilatkozta.

A szinésznő jelenleg Írországban forgatja Love, Rosie című filmjét, augusztusban pedig A végzet ereklyéi: Csontváros főszerepében, Clary Fray karaktereként láthatjuk majd, akinek megformálását Lily valóságos kihívásként élte meg a rajongók elvárásai miatt. Bár a filmet még be sem mutatták, folytatása, A végzet ereklyéi: Hamuváros már előkészületi stádiumban van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek