Starity

Klippremier: Paramore — Anklebiters

2013. június 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatta tizenhetedik videoklipjét a Paramore, melyet az Anklebiters című dalhoz készítettek.

hirdetés
Klippremier: Paramore — Anklebiters

Szokatlan videoklippel lepte meg rajongóit az amerikai rockegyüttes, hiszen a kisfilmben animált, rajzolt figurák kaptak helyet. A bandának ez az első olyan klipje, melyben semmilyen formában nem szerepelnek.

Valószínűleg azért került sor az effajta videó elkészítésére, mert a nemrég hazánkban koncertezett Paramore folyamatosan turnézik, így nem igazán jut idejük forgatásra, vagy mindössze valami újat akartak mutatni.

Az Anklebiters című dalról sokan gondolták azt, hogy ez lesz a következő kislemez, de az énekesnő a Twitteren cáfolta a pletykákat, majd hozzátette, hogy annyira szívükhöz nőtt a dal, hogy muszáj volt klipet készíteni hozzá.

Mint tudjuk, az Anklebiters az a szám, melynek előadása előtt az együttes színpadra invitál pár rajongót, hogy együtt tombolhassanak. Ez Magyarországon sem volt másképp, ahol egy őrült fanatikus puszit nyomott Hayley Williams arcára.

A banda Still Into You száma nemrég platinalemez lett, most pedig a 40. helyen debütált az angol listákon.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek