Starity

Magyar rajongók a Paramore színpadán

2013. június 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar fanatikusok éveket vártak erre a napra, de végre hazánkba látogatott a Paramore!

hirdetés
Magyar rajongók a Paramore színpadán
Fotó: Paradaily

A 2004-ben alakult rockbandának kilenc év kellett ahhoz, hogy felfigyeljenek hazánkra, mint meglátogatandó turnéállomásra. A rajongók szeme felcsillant, mikor megtudták, hogy az együttes a szomszédba látogat, de akkor még senki sem mert belegondolni, hogy hazánkba is eljönnek. A hosszú várakozást a Budapest Park törte meg, mikor március végén bejelentették: Magyarországra jön a Paramore!

Miután június 16-án koncertet adtak Miklóshalmán, Budapest felé vették útjukat, ahol hatalmas hőség várt rájuk, mellyel az énekesnő nem szimpatizált, és ezt szóvá is tette a Twitteren.

„Elolvadok Budapesten!” csiripelte Hayley, majd később egy magyar rajongó levelére is válaszolt, miszerint nem tudott a korhatárlimitről, de ígéri, a következő show-ra bárki bemehet, nem számít hány éves.

A mostanában poposabb dallamokkal csúcsra törő együttes idén áprilisban jelentette meg új albumát, melyet önmagukról neveztek el. A korongról mindössze öt dalt játszottak fővárosunkban, emellett viszont a régebbi albumokról ismert Misery Business, Ignorance, Let The Flames Begin és Decode is felcsendült a show alatt. Összesen 18 dal volt hallható, melyek egyikénél – nevezetesen az Anklebitersnél – a színpadra parancsoltak pár eszeveszett rajongót, akik együtt énekelhették a számot, melynél már hagyomány az, hogy az együttes a fanatikusokkal együtt adja elő.

A Paramore szép emlékekkel távozott hazánkból, hiszen egy magyar csapat által tervezett „Hungary is hungry for Paramore” feliratú póló után, melyet a banda tagjai kaptak, Jeremy Davis, az együttes basszusgitárosa a Twitteren szójátékot játszott országunk nevével, miszerint az angol hungry szócskát Hungaryre cserélve vallotta be, hogy éhes. Remélhetőleg hazánkra fáj a foga és nemsokára visszatérnek közénk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek