Starity

Platinalemez lett a Paramore kislemeze

2013. május 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rockbanda 2004-ben alakult meg, lassan tíz éve a csúcson vannak, de rajongóik még mindig nem képesek megunni őket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Still Into You című dalukból több mint 70.000 digitális példány kelt el két hónap alatt.

hirdetés
Platinalemez lett a Paramore kislemeze

Miután a Farro-tesók elhagyták az együttest, a Paramore nevet Hayley Williams, Taylor York és Jeremy Davis vitték tovább, akik enyhébb stílusváltáson estek át az elmúlt időkben, hiszen legújabb – önmagukról elnevezett – albumukon megjelent az a popos hangzás, ami eddig kevésbé volt jellemző rájuk.

Januárban debütált az első kislemez, a Now, melyhez klipet is készítettek. Nemsokkal a kisfilm megjelenése után bemutatták Still Into You című dalukat az SXSW színpadán, ahol bejelentették, hogy videoklipet forgatnak a számhoz, mely egy napon jelent meg negyedik stúdióalbumukkal, ami tíz nappal a hivatalos bemutató előtt kiszivárgott. Az együttes egy interjúban elmondta, tudták, hogy ki fog szivárogni, de nem tehettek ellene semmit.

A fülbemászó dalról úgy nyilatkozott az állítólagosan várandós – nem mellesleg állítólagosan elhunyt – énekesnő, hogy ez nem az a fajta szerelmes dal lesz, mint a The Only Exception, melyet a Glee-ben is felhasználtak.

A kislemez digitális változata több mint 70.000 példányban kelt el Ausztráliában, így platinalemez lett belőle. Egyelőre nincs információ arról, melyik dal lesz a következő single, de ha továbbra is a poposabb irányban fognak mozgolódni, nagy valószínűséggel az Ain't It Funra esik majd a választás, melyben egy gospel kórust is hallhatunk.

A Paramore egyébként június 17-én Budapesten koncertezik. A show-ra elővételben is válthatunk jegyet, így 4.700 forintos áron bejuthatunk a Budapest Park területére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek