Starity

Baek Ji Young elvesztette gyermekét

2013. július 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai énekesnő most lehetne a legboldogabb, hisz június 2-án férjével, Jung Suk Wonnal bejelentették, hogy első gyermeküket várják, ám boldogságát tragédia árnyékolta be a napokban.

hirdetés
Baek Ji Young elvesztette gyermekét

Az énekesnő még április elején tudta meg, hogy áldott állapotban van, ám a tervek szerint csak később kívánta ezt nyilvánosságra hozni, mert félt az esetleges negatív véleményektől.

A sorozatos találgatások végére május 15-én a WS Entertainment tett pontot egy hivatalos közleménnyel, melyben megerősítette a hírt, miszerint az énekesnő már kilenchetes terhes. Azt is leírták, hogy kora miatt már veszélyeztetett terhesnek számít, így nem szerették volna, ha az esetleg negatív vélemények miatt plusz stressz érné a 38 éves énekesnőt.

Később, június 2-án férjével, Jung Suk Wonnal együtt jelentette be nyilvánosság előtt terhességét, ám néhány napja, június 27-én az énekesnőt kezelő ügynökség bejelentette, hogy Ji Young elvetélt. A hivatalos közleményben azt is leírták, hogy az énekesnőt jelenleg egy szöuli korházban ápolják.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek