Starity

Megszületett Colin Hanks második kislánya

2013. július 03. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas Tom Hanks legidősebb fia, Colin és Colin felesége, az újságíró Samantha Bryant otthonát ismét meglátogatta a gólya: megszületett második kislányuk.

hirdetés
Megszületett Colin Hanks második kislánya

„Charlotte Bryant Hanks kisasszony úgy döntött, hogy csatlakozik hozzánk – nyilatkozta a 35 éves színész a People magazin riporterének. – Éppen olyan boldog és egészséges, mint amilyen túláradóan boldogok és fáradtak vagyunk mi.”

Hanks és Bryant 2010 májusában házasodtak össze és nem sokkal később megszületett első gyermekük, a jelenleg két és fél éves Olivia Jane. Ez év áprilisában, a Lucky Guy című Broadway show premierjén (amelyben Tom Hanks szerepelt) a házaspár bejelentette, hogy ismét gyarapodni fog a család.

Tom Hanks elmondta, hogy a kisunokái nem grandpának (nagypapa) szólítják, hanem ”Papou"-nak – a szó görög eredetű, és a jelentése: nagypapa. (A színész felesége, Rita Wilson görög származású.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek