Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 04. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Volt aki új tetoválást varratott, aki meglátogatta fodrászát, aki új kislemezéről rántotta le a leplet és egy banda lemeze arany minősítést kapott.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Bieber trikójában parádézott Selena Gomez

Bár szakított a páros, úgy tűnik Selena még nem volt képes elengedni exbarátját, vagy csak fel akarta kelteni figyelmét, ugyanis, amikor múlt héten Disneylandben szórakozott barátnőivel és Austin Mahone-nal, Justin csíkos Alexander Wang-trikóját vette fel, amit már lehetett látni a kanadai tinisztáron is egy meet-and-greeten még áprilisban.

*

Aranylemez lett a Paramore legújabb albuma

Több mint 100.000 példányt adtak el az Egyesült Királyságban a Paramore legújabb, idén áprilisban kiadott és önmagukról elnevezett lemezéből, ami így arany minősítést érdemelt ki a napokban.

*

Hamarosan új dallal és klippel jelentkezik Barbee

Az új művésznévre vágyó énekesnő június utolsó napján jelentette be, hogy következő kislemezes dalának a Holdfényt választotta, amihez hamarosan érkezik a klip is és természetesen a dalt is rövid időn belül hallhatják rajongói.

*

Új tetkót varratott Jesy Nelson

A Little Mix 22 éves tagja bevállalt egy második tetoválást is, amit Facebook-on mutatott be rajongóinak. Jesy ezúttal jobb combjára varratta „A tigris sosem veszi le álmában sem szemét a juhokról” közmondást.

Fotó: Facebook

*

Majdnem kitépték Liam haját a Direcionerek

A One Direction szépfiúja igen kellemetlen helyzetbe került, amikor bandatársával, Niall Horannel Amszterdamban vásárolgattak, ugyanis szinte minden boltot be kellett zárni, ahova beléptek a rengeteg rajongó miatt. Ha pedig ez még nem lenne elég, néhány lány még Liam haját is ki akarta tépni szuvenírként.

*

Frizurát újított Vanessa Hudgens

Június 2-án kapták lencsevégre a színész-énekesnőt, amint a Nine Zero One fodrászszalonba látogatott, majd egy nappal később ő maga újságolta el rajongóinak, hogy kicsit rövidebb hajat vágatott, ami most valamivel világosabb árnyalatban is pompázik.

Fotó: Tumblr

*

Nina Dobrevet is megrázta a Cirque du Soleil-tragédia

A Vámpírnaplók főhősnője Twitteren nyilvánította részvétét a 16 méter magasból lezuhant és szörnyethalt 31 éves akrobata családjának: „Teljesen letaglózott és szomorúvá tett a hír a Cirque Du Soleil művésznőjének, Sarah Guyard-nak halála. Részvétemet küldöm a családjának”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek