Starity

Justin és Selena újra együtt — fotóval

2013. július 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin és Selena között újra fellángolt a régi szikra a Függetlenség Napján, másnap pedig Justin már a világnak is elárulta: újra együtt van régi/új kedvesével.

hirdetés
Justin és Selena újra együtt — fotóval

Justin Bieber és Selena Gomez hosszas vívódás után vetettek véget a kapcsolatuknak januárban, de azóta már többször is felröppentek a pletykák, miszerint újra együtt vannak. Csak úgy, mint áprilisban, most is az énekes erősítette meg, hogy újra együtt vannak – egy Instagram-képen keresztül.

A találgatások sorozata július 4-én, a Függetlenség Napján kezdődött, amikor Justin jó barátja, Alfredo Flores feltöltött egy videót az Instagramra Justin Los Angeles-i házából, amiben Selena is szerepel, mindezek után a negyedikei házibulin ott volt Christina Milian is a férjével, aki szintén megosztott egy rövidfilmet, a végén pedig Justin és Selena látható ölelkezve.

Később Lil Twist is megosztott egy fotót a portálon a Justin kedvenc baseballsapkáját viselő Selenával, pár perc múlva pedig egy Bieber közös kép is megjelent, amikor már a kanadai sztár viseli a saját sapkáját.

Bár már ez is elég jel lett volna, hogy tudjuk, együtt töltötték a negyedikét mint egy pár, de ma Justin rátett még egy lapáttal. Megosztott a közösségi oldalon egy képet Selenával, alá pedig ezt írta „szívtipró”. Jelena szerelmi történetét már tényleg képtelenség követni, de most úgy látszik, újra boldogok együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek