Starity

Könnyes szemekkel és libabőrösen ment férjhez Avril Lavigne

2013. július 08. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai pacsirta először mesélt gót témájú esküvőjéről a Hello! magazinnak.

hirdetés
Könnyes szemekkel és libabőrösen ment férjhez Avril Lavigne
Fotó: Ricky/FameFlynet

Nagyot robbant a hír június végén, miszerint Avril Lavigne és vőlegénye, Chad Kroeger a legnagyobb titokban oltár elé álltak, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent Franciaországban. Bár először még csak szóbeszédek jártak az év egyik legjobban várt esküvőjéről, de július első napjaiban mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy a hír igaz, hiszen rengeteg részlet és természetesen képek is napvilágot láttak.

Most pedig végre az ifjú feleség is megszólalt és bár ez már a második esküvője volt, számára mégis felejthetetlen nap lesz egész életében: „Libabőrös voltam a fejemtől egészen a lábujjamig és a szemeim könnybe lábadtak. Ez egy olyan pillanat, amit soha sem fogok elfelejteni, amíg élek. A testem tele volt érzelmekkel. Láttam őt [Chadet] és annyira nyugodt és boldog volt. Egy könnycsepp kicsordult a szeméből és letörölte. Annyira jó érzés volt odasétálni hozzá. Úgy éreztem magam tőle, mint egy igazi nő” – osztotta meg a Hello! magazinnal Avril.

Az esküvő témája azonban nem volt hétköznapi, ugyanis az énekesnő által imádott gót stílusba öltöztették az egész kastélyt, sőt még maga Avril is talpig feketébe volt öltözve egy gyönyörű Monique Lhuillier-ruhában és hozzá illő fekete rózsákat tartott kezében. A friss feleség így indokolta a nem mindennapi dekorációt, helyszínválasztást és ruhát: „A kastélyok megszállottja vagyok és imádom a francia dekorációkat és a gótikát. Megtaláltam ezt a kastélyt és tökéletes volt számomra”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek