Starity

Lemezszerződést kapott Csobot Adél

2013. július 13. 10:10   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy a fiatal énekesnő aláírta élete első lemezszerződését néhány napja, amit egy kávézóban ünnepelt meg.

hirdetés
Lemezszerződést kapott Csobot Adél
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Csobot Adél, az X Faktor harmadik helyezettje nagy sikernek örvendhet a műsor óta, hiszen folyamatosan fellépésről fellépésre jár, fotózásokra hívják, nemrég pedig első saját dalát és női főszerepét is megszerezte. De most valami egészen újra tett szert, nem másra, mint egy lemezszerződésre, melyet meg is ünnepelt.

„A Fröccsteraszon ültem, és arra lettem figyelmes, hogy egyszer csak hangosan felnevetett egy nő. Ahogy odafordultam, azonnal tudtam, hogy Csobot Adél az. Úgy tűnt, nagyon jól érezte magát egy jóvágású úrral” – számolt be egy olvasó a Blikknek, aki meg is örökítette a látottakat.

Fotó: Blikk

Mostanában olyan hírek terjengnek, hogy Istenes Bence és Csobot Adél rosszban vannak, ám ez egyáltalán nem igaz, hiszen Adél, mutatva hogy a műsorvezetőhöz hű maradt, csak Pusztai Olivérrel, saját menedzserével ünnepelte meg lemezszerződését egy kis kávézóban.

„Ünnepeltünk, ez igaz, méghozzá azt, hogy végre megszületett a végleges megállapodás arról, hogy elkészítünk egy Szenes Iván-albumot. Éppen előtte találkoztunk a producerrel, így valóban fel voltunk dobva” – nyilatkozta Adél a lapnak magyarázatul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek