Starity

Kate Middleton elcserélte babáját!

2013. július 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milliók arcára csalt mosolyt napokkal ezelőtt, mikor bejelentették: Kate Middleton világra hozta első csemetéjét, George-ot, az újdonsült anyuka azonban máris mást szorongat karjaiban!

hirdetés
Kate Middleton elcserélte babáját!

A hercegi pár életét eddig is folyamatosan nyomon követte a sajtó, és most, hogy világra jött első gyermekük, már az unatkozó fiatalok is felfigyeltek a szerelmesekre.

A nagyfejű és fogatlan sztárokat felváltotta George Alexander Louis, Kate Middleton és William herceg makkegészséges fia, hiszen az internetes trollok ismét megvillantották photoshop-tudásukat, és több tucat szerkesztett képpel árasztották el az egyik legismertebb és legnépszerűbb közösségi oldalt, a Tumblrt. A fotókon Katalin és Vilmos láthatóak, amint a fényképeken oda nem illő tárgyakat szorongatnak a kezükben.








A Harry Potter-filmekből ismert Piton professzor egyébként egy poént is elsütött, miszerint Vilmos herceg a királyi család sarja, Kate pedig nem, így azt kell feltételeznie, hogy megszületett a félvér herceg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek