Starity

Megérkezett az American Hustle első előzetese

2013. augusztus 01. 02:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt van David O. Russell új, American Hustle című filmjének első trailere. A mozi elképesztő szereposztással bír, hiszen Christian Bale, Amy Adams és Bradley Cooper mellett még Jennifer Lawrence is feltűnik majd a vásznon.

hirdetés
Megérkezett az American Hustle első előzetese

David O. Russell A harcos és Napos oldal című filmjeivel a díjátadókon, a közönségnél és a kritikusoknál is egyértelműen tarolt. A sportdrámáért Christian Bale, a tavalyi év legnépszerűbb dramedyjéért pedig Jennifer Lawrence vihette el az Oscar-díjat, de filmbeli partnereik is nagy számban képviselték magukat a jelöltek listáján. Az aranyszoborért háromszor is esélyes rendező biztosra ment legújabb alkotása kapcsán, így összeszedte a két film legnagyobb sztárjait az új mozihoz.

A film az American Hustle címet kapta, és 2013 telén kerül majd az amerikai mozikba. A megtörtént eseten alapuló történet egy zseniális szélhámosról és szeretőjéről szól, akik egy kissé zavarodott FBI-ügynökkel kiegészülve politikusokat, gengsztereket és más szélhámosokat lepleznek le.

A főszerepben Christian Bale lesz látható, a szeretőjét Amy Adams, míg feleségét Jennifer Lawrence fogja játszani. Az FBI-ügynök szerepében a Túl a fenyvesen sztárja, Bradley Cooper tűnik majd fel, mellette pedig még ott lesz Jeremy Renner, Robert De Niro, Louis C.K. és Michael Peña is a filmben.

Tegnap két kép látott napvilágot, ma pedig végre megérkezett az American Hustle első előzetese is. A forgatáson készült fotókból már következtethettünk az elképesztő hajkölteményekre és a korhű hangulatra, a Good Times, Bad Times című dallal fűszerezett trailer pedig nem is ad okot csalódásra.

A film pontosan december 25-én debütál az Egyesült Államokban, és az azt követő díjátadókon is nagy esélyesként indul. A magyar bemutató valószínűleg 2014 elejére esik majd.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek