Starity

Sarah Jessica Parker igazi divatikon

2013. augusztus 08. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szeptemberi–októberi kiadás mindig az egyik legfontosabb lapszám a divatmagazinok körében. Az amerikai Harper's Bazaar számára nem volt kérdés, hogy az abszolút divatikont – a Szex és New York sztárját, Sarah Jessica Parkert tegyék a címlapjukra.

hirdetés
Sarah Jessica Parker igazi divatikon

A 48 éves Sarah Jessica Parker Matthew Broderickel kötött házasságáról és a divat iránti szenvedélyéről mesélt a Harper's Bazaarnak. A kitűnő ízléséről is híres SJP olyan márkájú ruhákat viselt a fotózás alatt, mint a Gucci vagy akár az a Marc Jacobs-ruha, melyet a címlapon is viselt.

Talán meglepetést okoz a divatimádóknak, ám Sarah Jessica egyáltalán nem hasonlít a Szex és New Yorkban alakított karakteréhez, Carrie Bradshaw-hoz. A színésznő – állítása szerint – sosem tervezi el, melyik eseményre milyen ruhát visel, s a hétköznapokban is csupán felkap egyet a gardróbjából, s abban indul el – ellentétben a mindig tiptop Carrie-vel.

„Kb. 10 percet sem töltök el az öltözködésemmel. Kinyitom a szekrényem, kiveszem az első ruhát, felveszem és megyek is az utcára. A vörös szőnyeges megjelenéseimen stylistok segítenek. Ők mutatnak pár ruhát, egyre rábökök, ami tetszik, s azt viselem” – mondja a sztár.

A Szex és New York-fanatikusok tudják, hogy a színésznő megszállott Manolo Blahnik-rajongó, s több száz darab cipője van a tervezőtől. A következő kollekció elkészítésében Sarah Jessica is részt vesz.

A Harper's Bazaar augusztus 20-án landol az újságos standokon, Magyarországon szeptember elején lehet keresni a lapot a magazinárusoknál.

Fotók: Terry Richardson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek