Starity

Jamie Campbell Bower imádja a fura lányokat

2013. augusztus 20. 20:08   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ansel Elgort és Jamie a Seventeen magazinnal osztott meg néhány információt, Jamie azt is elárulta, milyen csajokat szeret.

hirdetés
Jamie Campbell Bower imádja a fura lányokat

Ansel Elgorttal és Jamie Campbell Bowerrel a Seventeen magazin készített interjút a szeptemberi számukhoz, amely címlapján Lily Collins látható. A srácok megosztottak velük pár információt, és természetesen fotósorozat is készült róluk.

Ansel jelenleg két színésznővel dolgozik, Chloe Moretzcel és Shailene Woodley-val. „Chloe nagyon édes. Közel kerültünk egymáshoz a Carrie forgatása alatt, ráadásul egykorúak is vagyunk. És Shailene, ő egy nagylelkű és szuper ember! Nem illeszkedik be könnyen, de nagyon idealista!”

Jamie pedig elmesélte, milyen lányok azok, akik bejönnek számára. „Szeretem az elszállt, különc fazonokat! Szeretem, ha kedvesek és udvariasak, hisz én is ilyen vagyok. Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy egy önző emberrel lógjak együtt.”


hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek