Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Cher Lloyd

2013. augusztus 29. 19:07   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő még mindig szárnyait próbálgatja és nem csak karrierjében, hanem stílusában is, így most legszebb és legrosszabb darabjait fogjuk megmutatni.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Cher Lloyd

Cher Lloyd 2010-ben tűnt fel a brit X Faktor meghallgatásán. A zsűri már az első pillanatban beleszeretett a fiatal pacsirtába, így tovább is juthatott, azóta pedig csak is felfele vezetett az út: már megjelent legelső albuma, saját parfümmel is rendelkezik és kedvesével, Craiggel már tervezgetik az esküvőjüket.

Bár a karrierje tagadhatatlanul fényesnek tűnik, a ruhaválasztásaiban sokszor fog mellé és haja válogatása mellett a stílusát is egyfolytában cserélgeti, mert egyszer elképesztően néz ki, máskor pedig úgy, mintha egy kukából szedte volna a ruháit. Cikkünkben most öt-öt legszebb és legrosszabb ruháját fogjuk bemutatni.

A legszebb ruha-összeállítások:

2013 – Radio Disney Music Awards

Ez a mellrésznél masnival díszített Angelys Balek-ruha nagyon jól állt az énekesnőnek és a bőrszínű Christian Louboutin-magassarkú, továbbá a Tivon és Katherine Jetter-ékszerek csak fokozták a megjelenését.

2012 – At Her Fragrance Launch

Bár ezen eseményen parfümje volt a fénypont, de mégis minden szempár rá szegeződött megjelenése miatt. Cher egy bájos Dons Skater-miniruhában jelent meg, aminek a különlegessége, hogy középen V alakban van beleszabva egy virágmintás rész.

2011 – Cosmopolitan Ultimate Women Of The Year Awards

Ez a piros Aqua Couture-ruha nagyon jól nézett ki a Want U Back énekesnőjén és a megjelenéséhez az Office-cipő és a Zara-táska is remekül passzolt.

2012 – J-14 Magazine koncert a Hard Rock Caféban

Ez a fehér Mike Larkin and Kimberley Dadds-ruha nagyon jól állt az énekesnőnek. Hozzá a szürke magassarkú egyszerű volt, mégis nagyszerű, a kiengedett, hullámos haja pedig csak még jobban fokozta ezt.

2013 – Teen Choice Awards

Ebben a kettő részes The Hellers-ruhában pont az alkalomhoz megfelelően öltözött, hiszen megjelenése könnyed és bájos volt, talán egyedül a nyakában ékeskedő hatalmas lánccal nem értünk egyet.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2011 – Radio One Teen Awards

Szörnyű. Valahogy itt semmi nem jött neki össze, de ha valamit ki kéne emelni, akkor az a ruha lenne. Ez a pöttyös Mohawk-overál ugyanis tíz évvel idősítette a most húszéves Chert, a Skrillexes haj pedig, ami furcsán fel volt tűzve, csak még jobban elrontotta a kinézetét.

2013 – At the Pre-Grammy Gala

Borzalmas! Ez a fekete csili-vili Georges Chakra Couture-ruha nem volt a legjobb választás számára, hiszen öregíti, ráadásul az átlátszó anyaggal borított ujj- és nyakrész csak rontott a dresszen. Talán a haja volt az, ami az egészet feldobta, és a fekete magassarkúja.

2011 – BRMB Live

Nem tudjuk, hogy mi lehetett az énekesnő fejében, amikor ezt az outfitet kitalálta magának, de inkább hanyagolnia kellett volna. Ez a 80-as évekbeli smink és haj nem passzolt babaarcához, és ez az emberi arcokkal díszített egybe részes ruha, a derekánál egy lila övvel elválasztva még rosszabb.

2010 – Pride of Britain Awards

Ez a egyik felén fekete csipkézett, másik felén pedig bőrszínű ruha a legrosszabb választás volt. Hozzá ez a fekete harisnya, és ezüstös színű magassarkú pedig szintén nem volt a legelőnyösebb párosítás.

2013 – Grammy Awards

A Swagger Jagger énekesnője ismét mellényúlt. Talán az övrésze lehetett a hunyó, ami előnytelenül mutatta Cher alakját, amikor nincs is rajta semmilyen felesleg. A haja és a sminkje viszont kifogástalan volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek