Starity

A Holdon kérte meg barátnője kezét a csillagász

2013. szeptember 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a csillagokat nem is sikerült lehoznia az égről a szerelmes férfinak, a leánykérést egyedi eszközökkel oldotta meg.

hirdetés
A Holdon kérte meg barátnője kezét a csillagász

A 27 éves amatőr csillagász és kedvese, Saydi Rodriguez a kanadai Torontóban élték mindennapjaikat mint egy jól összeszokott pár. Nemrég azonban David úgy döntött, bátorságot merít és megkéri barátnője kezét, aki ugyan számított már a lánykérésre, de meg sem fordult a fejében, hogy kedvese ilyen romantikus módon kéri feleségül.

Osario, az építészmérnök papírra nyomtatta a nagy kérdést, a teleszkópja lencséire rögzítette a betűket, majd megkérte Saydit, hogy lessen bele az égboltot vizsgáló eszközbe. A lány lélegzete elállt.

„Beszéltünk már a házasságról, és tudta, hogy ebben az évben kérem meg a kezét. Romantikusnak képzeltem el a pillantot, és szerettem volna egy kicsi kockaságot is belecsempészni magamból” – mesélte a fiú.

„Borzasztóan meglepett, folyamatosan azt kérdezgettem, hogy ez most komoly? Pedig a gyűrű már az ujjamon volt, és már igent is mondtam. Alig várom, hogy az életem hátra lévő részét mellette töltsem le” – áradozott a 26 éves Saydi.

Ti örülnétek ilyen különleges lánykérésnek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek