Starity

Ők dobták vissza A szürke ötven árnyalatát

2013. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben a könyv rajongói a film szereposztásán méltatlankodtak, a The Hollywood Reporter felkereste a stúdióbeli forrásait, hogy megtudja, valóban Johnsont és Hunnamot kérték-e fel először a főszerepek kapcsán.

hirdetés
Ők dobták vissza A szürke ötven árnyalatát

A Szürke ötven árnyalata minden bizonnyal az utóbbi évek egyik legmegosztóbb bestsellere lett, és a jövőre várható filmadaptációja ugyanúgy megosztani látszik Hollywoodot. Míg egyes színészek örömmel nyilatkoztak arról, hogy szívesen részt vennének az erotikus regény szélesvásznú változatában, mások egyenesen nevetségesnek tartották a feltevést is, hogy párhuzamba hozhatják a nevüket az említett művel.

Utóbbi tábort látszik erősíteni Ryan Gosling is, aki a universalbeli források szerint a filmkészítők elsőszámú jelöltje volt Christian Grey szerepére. Gosling viszont köszönte szépen, nem kért a könnyű pornónak titulált alkotásból, és hasonlóan rázta le magáról Garrett Hedlund is az őt környékező filmkészítőket, állítván, hogy képtelen kapcsolatot találni a szereppel.

A nők közül Felicity Jones tűnt a legnagyobb esélyesnek, a 30 éves brit színésznőt viszont állítólag végül kora miatt kerülték meg, így viszont Shailene Woodley-nak adatott meg a lehetőség, hogy visszadobhassa Anastacia Steele hőn áhított szerepét. Woodley-nak állítások szerint nem lett volna problémája a meztelenkedéssel, a döntése alapján minden mással viszont annál inkább, bár a hivatalos kifogás szerint mindössze a közelgő filmjeivel járó promóciók miatt nem ér rá forgatni a rendező Sam Taylor-Johnsonnal.

A további felkeresett, ám a jelek szerint nemleges választ adó színészek közé tartozik még Christian Cooke, Alicia Vikander, Imogen Poots és Elizabeth Olsen is.

A THR jelentésének talán egyik legérdekesebb pontja még az, miszerint a szadomazo milliárdos szerepébe végül beválogatott Charlie Hunnam maga is ódzkodott igent mondani eleinte. Hunnamet végül egy augusztus 23-ai találkán sikerült meggyőznie a rendezőnek és a producereknek, amit követően ő és Dakota Johnson szeptember 2-án alá is írták a szerződésüket, méghozzá mind a három részre, bár egyelőre kérdéses, hogy valóban készül-e majd folytatás a jövő augusztusra várható film után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek