Starity

Szeptember 29-én indul a Color Run

2013. szeptember 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új időpontban várja a futni vágyókat a színes esemény: a bolygó legvidámabb 5 km-es futására szeptember 29-én kerül sor.

hirdetés
Szeptember 29-én indul a Color Run

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Color Run futás hamarosan kezdetét veszi – a résztvevők mindegyike fehér póló visel, amelyekre a személyzet egyfajta festővászonként tekint. Minden egyes kilométer után színes pigmentporral borítják be a futókat, s mire a célba érsz, máris igazi művészeti darabbá válsz!

A Color Run új időpontban, szeptember 29-én várja a futni vágyókat: délelőtt tíz órától lehet becsekkolni és átvenni az előzetes regisztráció során igényelt pólókat, a futás pedig délután két órától veszi kezdetét a Puskás Ferenc Stadionban.

A nevezési díjak 2700 és 6000 forint között mozognak, amellyel a Seedling Trust – Csemete Alapítványt támogatják (állami gondozott és fogyatékkal élő gyermekek életminőségén igyekeznek javítani). A regisztrációs csomag tartalmaz egy egyedi, névre szóló Color Runner pólót, fejpántot, lemosható tetoválást és egy csomag színes port.

Ha belevágnál, olvass bele korábbi cikkünkbe, melyben tippeket adunk a kezdő futóknak, valamint látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek