Starity

Julianne Moore Az éhezők viadalában

2013. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a kissé ambivalens Alma Coint fogja megformálni a filmszéria kétrészes befejezésében.

hirdetés
Julianne Moore Az éhezők viadalában

Még júniusban kaptak szárnyra a hírek, miszerint Julianne Moore-nak ajánlották fel Coin elnökasszony szerepét Az éhezők viadala-sorozatban, a Lionsgate viszont csak most erősítette, hogy valóban a négyszeres Oscar-jelölt színésznő fogja alakítani a trilógia befejező kötetének egyik legfontosabb kulcsszereplőjét.

Coin A kiválasztott első, illetve második részében tűnik majd fel mint a Kapitólium elleni lázadás vezéralakja, ugyanakkor a látszólagos közös cél ellenére komoly súrlódások is fellépnek közte és a Jennifer Lawrence-alakította főhősnő, Katniss között.

Az 52 éves színésznő ezzel csatlakozik a már hivatalosan bejelentett további új stábtagokhoz, akik közül Natalie Dormer Cressidát, Stef Dawson Annie-t, Evan Ross pedig Messaliát fogják megformálni.

Moore-nak egyébként várhatóan nem esik majd nehezére a szereplőgárdába való beilleszkedés, hisz Josh Hutchersonnal például nemrég A gyerekek jól vannakban, Woody Harrelsonnal pedig a tavalyi Versenyben az elnökségértben játszott együtt. Utóbbiért többek közt Emmy- és Golden Globe-díjat is nyert, a film forgatókönyvírója pedig A kiválasztottat is jegyző Danny Strong volt.

A kiválasztott két része 2014 és 2015 novemberében érkezik a mozikba, Az éhezők viadala második szegmense, a Futótűz pedig november 21-étől lesz látható hazánkban. Moore legközelebb a Carrie című horrorban tűnik fel, amelyet október 17-étől vetítenek itthon, illetve A hetedik fiúban, amely viszont csak jövő januárra érkezik meg Magyarországra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek