Starity

Idén is megrendezésre kerül a Buzz Awards

2013. szeptember 22. 16:04   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 29-éig lehet szavazni a francia művészekre a Buzz Awards 2014 keretein belül.

hirdetés
Idén is megrendezésre kerül a Buzz Awards

A Legjobb női előadó kategóriában olyan sztárok küzdenek az első helyért, mint Tal Benyerzi, Alizée, Mylène Farmer vagy Jenifer Bartoli. Szavazatok tekintetében jelenleg Mylène Farmer áll az első helyen, több mint 43 millió szavazattal.

A popdíva immár 30 éve van a pályán, s jelentős rajongótáborra tett szert. Karrierje 1984-ben kezdődött a Maman a tort című dallal, melyet később olyan slágerek követtek, mint a Désenchantée, Libertine és XXL. A francia vörös démon 2012-ben adta ki kilencedik stúdióalbumát, a Monkey Me-t, s a hetekben kezdte új, Timeless 2013 nevezetű turnéját.

A második helyen Mylène egykori pártfogoltja, Alizée áll 41 millió vokssal, aki 15 évesen vált világszerte ismertté a Moi... Lolita dalával. Ezt olyan felvételek követtek, mint a L'Alizé, a hazánkban is közkedvelt J'en ai marre illetve J'ai pas vingt ans, s új albumának előfutára, az A cause de l'automne. Alizée 2013-ban tért vissza 5 című nagylemezével, melyet a 60-as évek ihlettek. Nemrégiben egy közös duettet is készített a brit Olly Mursszal a Dear Darlin' című dalhoz. Emellett idén szeptembertől ő is részt vesz a francia táncversenyes TV-műsorban, a Danse avec les starsban.

Alizée-t korzikai barátnője és kolléganője, Jenifer Bartoli követi a listán, több mint 34 millió szavazattal. Jenifer szintén 2013 nagy visszatérői közé tartozik, aki egy feldolgozta France Gall dalait s Ma déclaration néven adta ki albumát pár hónappal ezelőtt.

A negyedik helyen jelenleg Victoria Petrosillót találjuk 19 millió szavazattal, akit Tal Benyerzi követ az ötödik helyen 18 millió vokssal. Tal szintén részt vesz a Danse avec les stars 4. szériájában. A további jelöltek között megtaláljuk még Natasha St-Piert, Céline Diont, Nolwenn Leroyt, Hélène Segarát, Lisa Angellt, Shy'met, GiedRét, Pauline Maseratit, Lara Fabiant, Amel Bent-t, Chimène Badit és Sofia Essaidit is.

Szavazni szeptember 29-éig lehet a Weetix oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek