Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Lucy Hale

2013. október 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucy Hale színésznőként, énekesnőként, sőt, modellként is sikeresen tevékenykedik. Fotóin szinte mindig kifogástalanul fest, hisz egy nagyon csinos lányról beszélünk, de természetesen vele is előfordult már, hogy a róla készült képeken nem éppen előnyösen látható. Most az ő legszebb és legrosszabb címlapfotóit mutatjuk be.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Lucy Hale

A legszebb címlapfotók

Cosmo Girl – 2013. július

Az énekesnő remekül fest ezen a képen. A színes ruha nagyon jól áll neki és a haja is gyönyörű, plusz a szolid smink is remek választás volt, mivel nagyon jól passzol Lucy zöld szemeihez.

Maniac – 2012. február

Egyszerűen gyönyörűen fest az Ariát megformáló színésznő ezen a címlapon! Az elegáns, dögös fekete ruha és vörös rúzs kombináció remekül áll neki. Azt kell mondanunk, a kép igazán szexire sikeredett!

Atrevida – 2011. augusztus

Csodás ez a kép Lucyról! A sminkje nagyon jól sikerült, és a lágy hullámokba pödört haj is remek ötlet volt. Emellett a ruha is kifejezetten jól áll neki, úgyhogy tényleg mesés címlapfotó született.

Lucky – 2013. augusztus

Igazán aranyosnak mondható Hale ezen a képen. A nagy, fekete kalap remekül áll neki, és valljuk be, a kezében lévő kiskutya is sokat dob a képen. Nagyszerűen sikerült ez a címlap!

Savvy – 2010. november

Gyönyörűen fest a színésznő ezen a novemberi címlapfotón. A hullámos haj és a szolid smink igazán bájos hatást kelt, nem beszélve Lucy elbűvölő mosolyáról.

A legrosszabb címlapfotók:

Seventeen – 2011. június

Be kell látnunk, hogy ez nem az egyik legjobbnak sikerült kép. Az énekesnő nem éppen előnyös szögből látszik, ráadásul nem beszélve arról, hogy a jobb karját kissé elrontották a képszerkesztők.

Cosmopolitan – 2012. szeptember

Habár ez egy kihívóbb szerelés akart lenni, nem éppen szerencsés választás a színésznőnek. A mellei eltűntek, és a feje is furcsán lett szerkesztve: túl nagy és széles.

Self – 2013. szeptember

Kicsit sok a barnító, nem? Lucy bőrszínét ezúttal nagyon elrontották, arcát átretusálták és a szög sem éppen előnyös, így muszáj volt a legrosszabb címlapfotók közé sorolni ezt is.

Candy – 2011. január

Nem a legszerencsésebb fotó látható a színésznőről ezen a Fülöp-szigeteki magazinon. A smink, a megvilágítás és a túl sok photoshop együttvéve már-már ijesztő hatást kelt, hiszen szinte fel sem lehet ismerni a szépséges Lucyt.

Seventeen – 2011. július

Úgy, ahogy van, szörnyű ez a kép. A színésznő arcát szinte a felismerhetetlenségig photoshoppolták, emellett a szög is nagyon előnytelen. Sajnos még Lucy mosolya sem segít a képen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek