Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 14. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, aki díjat kap ebben a hónapban, de akad olyan is, aki gőzerővel készül esküvőjére, vagy albumának megjelenésére és egy babafotó is napvilágot látott. Tudni szeretnéd kikhez kapcsolódnak ezen hírek? Akkor lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Díjazzák Vanessa Hudgenst

A 24 éves színésznőt az idei Heartland Filmfesztiválon fogják kitüntetni október 19-én, ugyanis neki ítélték a Heartland Pioneering Spirit: Rising Star Awardot, színészi munkássága miatt.

Érdekesség egyébként, hogy szintén ezen fesztiválon fogják először vetíteni filmjét, a Gimme Sheltert október 17-én, az amerikai mozikban viszont csak januártól lesz megtekinthető.

*

Menyasszonyi ruhát próbált Naya Rivera

Múlt héten derült ki, hogy Glee sztárjának ujjára eljegyzési gyűrű húzott kedvese, Big Sean, pár nappal a nagy bejelentés után pedig már családjával és barátaival, köztük kollegájával, Kevin McHale-lel karöltve látogatott el a Beverly Hills-i Monique Lhullier butikba, ahol lelkesen próbálgatta a menyasszonyi ruhákat.

*

Otthonra leltek Ian Somerhalder kiskutyái

Október 5-én számoltunk be arról az örömhírről, hogy a Vámpírnaplók sztárjának kutyája, Nietzsche vemhes, rá négy napra pedig már a világra is jöttek az apró négylábúak, melyről a boldog nagypapa a Twitteren számolt be. Aztán ismételten pár nap elteltével már arról csiripelt Ian, hogy mindegyik kiskutya otthonra lelt, de természetesen most sem maradhatott el az örökös állatvédelmi akciója:

„Nietzsche kölykei szerencsések! Mindannyiuknak akad otthona, de 9 ezer kutyát és macskát ölnek meg az amerikai menhelyeken naponta a helyhiány miatt. Legyetek szívesek ivartalaníttassátok az állataitokat és fogadjatok örökbe” - olvasható a tweet.

*

Megjelent az első fotó Tammin Sursok kislányáról

A Pretty Little Liars Jennája október 8-án adott életet első gyermekének, Phoenix Emmanuel Sursok-McEwe-nek, akiről néhány napja az első képet is feltöltötte Instagram-oldalára. Rajongói legnagyobb bánatára mindössze a csöppség jobb keze látható a fotón, amint édesanyja kisujját szorítja, de biztosak lehetünk benne, hogy nemsokára az első teljesalakos fotó is napvilágot fog látni.

*

Ismét szólókarrierbe kezd Joe Jonas?

A középső Jonas bratyót néhány napja kapták lencsevégre Los Angelesben egy este, amikor is egy stúdióból tartott hazafelé Nyugat-Hollywoodba. Ez már csak azért is érdekes, mivel pont aznap robbant a hír, miszerint a banda törölte turnéját és a feloszlásukkal kapcsolatban is elindultak a találgatások. Lehet, hogy Joe újra szólóban fogja nyomni?

*

Gőzerővel készül Lea Michele debütáló albuma

A Glee sztárja éppen két nappal hajdani vőlegényének, Cory Monteithnek halála előtt folytatott megbeszéléseket első önálló lemezével kapcsolatban, ami a Columbia Records által lesz kiadva.

Lea azóta nem igen munkálkodott a korongon, a minap azonban boldogan csiripelte a Twitteren, hogy éppen a borítóra szánt anyagot fotózzák Peggy Sirotával és természetesen több kulisszák mögötti képpel is megörvendeztette követőit.

Fotók: Twitter

*

Megmutatta kerekedő pocakját Teresa Palmer

Az Eleven testek sztárja és párja, Mark Webber augusztus 3-án jelentették be eljegyzésüket, rövid időn belül pedig újabb örömhírrel örvendeztették meg a nagyvilágot, mivel elárulták: úton van első gyermekük.

Teresa egyre növekvő pocakját az elmúlt napokban maga a színésznő és Mark is megmutatta az Instagramon keresztül a rajongóknak, akik ismét csak elhalmozták őket jókívánságokkal és gratulációikkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek