Starity

Nem fogad több ügyfelet Jennifer Love Hewitt

2013. november 02. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Client List mindössze két évadot élt meg, ám a színésznő sok mindent köszönhet a szériának.

hirdetés
Nem fogad több ügyfelet Jennifer Love Hewitt

2012-ben indította útjának az amerikai Lifetime című csatorna a The Client List című drámasorozatot, melynek főszerepét a Szellemekkel suttogó sztárja, Jennifer Love Hewitt kapta. A szériát tavaly novemberben már a hazai nézők is élvezhették magyar szinkronnal a TV2 és a SuperTV2 műsorán, Ügyféllista címmel, most azonban kiderült: két szezon után véget ér a műsor.

A kezdetek során a nézők száma közel volt a hárommillióhoz a tengerentúlon, ezzel pedig a Lifetime legnézettebb sorozatává nőtte ki magát a Drop Dead Diva után, ami 2009-es debütálásával szintén 2,8 millió embert vonzott a képernyők elé. Most azonban úgy tűnik, Jenniferék sikere megcsappant, mivel a második évad fináléjára már két millióan sem voltak kíváncsiak, ezért a csatorna és a Sony TV végül a befejezés mellett döntött.

Azonban hiába a sorozat bukása, Jennifer és Kyle Parks megformálója, Brian Hallisay számára mérföldkövet jelentett ez a munka, hiszen itt találkoztak és szerettek egymásba, amit a gyermekáldás, nem sokkal később pedig az eljegyzés követett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek