Starity

Justin Bieber ismeretlen lány ágyában aludt — videó

2013. november 07. 18:06   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres kanadai énekes is botrányt, botrányra halmoz – ezúttal egy brazil lány töltött fel egy videót a netre, amin Justin található az ágyában.

hirdetés
Justin Bieber ismeretlen lány ágyában aludt — videó

Mostanság Justin Bieber neve nem a jó dolgok miatt csendülhet fel, hanem inkább a botrányai miatt. Többször is drogozott, a minap illegálisan graffitizett és olyan szórakozóhelyeken pengeti napjait, ahol a lányok mutogatják magukat. Azért Justin egyszer megmutatta, milyen nagy lelke van, amikor is egy iskola építkezésében segített, ahol az egyik kisfiúnak a cipőjét is odaadta!

Sajnos rajongóinak megint csak a szívfájdalmat okozta, amikor is egy brazil lány, Tati Neves egy olyan videót osztott meg az interneten, melyen a kanadai csillag látható, méghozzá a lány ágyában a saját macskájával.

A videón látszik, amint Justin alszik az ágyon, bal karján egy kismacskával, közben a lány kétszer is megmutatja az arcát, a végén pedig csókot dob az énekesnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek