Starity

Lady Gaga kiadna egy másik ARTPOP-ot

2013. november 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő szívesen folytatná az új albumát, az ARTPOP-ot egy másik lemezzel.

hirdetés
Lady Gaga kiadna egy másik ARTPOP-ot

Az év nőjének választott Lady Gaga még régebben azt nyilatkozta, hogy az új albuma, az ARTPOP két lemezes lesz. Nos, egy album már megjelent, és mindenki el is feledkezett az énekesnő régi terveiről, ám a Venus énekesnője ismét szóba hozta a dolgot:

„Lehet, hogy kiadom jövőre az ARTPOP másik felvonását, és jó lenne mindkét felvonást előadni majd a turnén. Az elején azt gondoltam, hogy jó lenne az albumot kétfelé osztani aszerint, hogy én mit gondolok a művészetről, és a popról. Ez még a kezdetekkor volt, és nem tudtam, hogy az ARTPOP mit is jelent – osztotta meg Gaga.

Pletykák szerint a popkirálynő a fent említett turné keretein belül ellátogat az űrbe is. Az erősen megosztott ARTPOP egyébként sikereket ér el, már platina minősítést is kapott több országban. Ha megjelenik a második felvonás, akkor a feltételezések szerint rajta lesz a már élőben is hallott Princess Die, vagy anno a Telephone folytatásaként pletykált Ratchet is.

Mindenesetre Gaga legújabb albumára sem kell már sokat várni, ugyanis a híresztelések szerint a Tony Bennettel közös jazzalbum januárban érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek