Starity

X-Men: újabb előzetes jelent meg

2013. november 26. 16:04   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mutánsok rajongói egyre izgatottabbak lehetnek, mert még egy hivatalos előzetes jelent meg a filmhez.

hirdetés
X-Men: újabb előzetes jelent meg

Miután múlt hónapban megjelent a legelső előzetes az X-Men: Az eljövendő múlt napjai filmhez, rajongóik teljes lázban égnek, hogy jövőre megnézhessék kedvenc mutánsaikat a moziban. Tegnapelőtt az is kiderült a film kapcsán, hogy a főbb szerepet X Professzor és a fiatal Charles Xavier fogja kapni.

A tegnapi napon pedig az X-Men hivatalos Youtube oldalára töltöttek fel egy kisebb videót a film kapcsán, amiben csak is Michael Fassbender (fiatalabbik Magneto) kapott szerepet. Az egész arról szól, hogy John F. Kennedy elnököt egy mutáns – pontosabban Magneto – ölte meg, tüntetéseket mutatnak be, és egy olyan táblát is láthatunk, amire a Free Magneto felirat van írva.

Sokak szerint ez kulcsfontosságú része lesz a filmnek, megtudhatjuk, hogy miért került börtönbe és arra is utalhatnak vele, hogy talán egy tüntető szabadította ki, vagy Charles egyik mutáns tanítványa?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek