Starity

Kitiltották a Parlamentből Krasznai Tündét

2013. december 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemkívánatos személynek nevezték és kitiltották a Parlamentből az énekesnőt. Az RTL Klub ezért lemondta Az x-faktorosok megjelenését a parlamenti rendezvényen.

hirdetés
Kitiltották a Parlamentből Krasznai Tündét
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden évben karácsonyi rendezvényt szervez hátrányos helyzetű gyerekeknek, ahová mindig meghívják az X-Faktor felfedezettjeit, hogy énekeljenek. Ám idén volt egy kikötésük az RTL Klubhoz: az versenyzők közül Krasznai Tünde nem szerepelhet. A szolgálat ugyanis úgy gondolja, hogy sem a gyerekek, sem a szülők nem néznék jó szemmel, hogy egy olyan énekesnő lépjen fel előttük, akinek pornós múltja van.

Az Origo értesülése szerint az RTL Klub így reagált erre: „Fontosnak tartjuk, hogy mi sem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogyan szerepel. Ahol az X-faktor bármely szereplője nemkívánatos, ott az egész X-faktor, annak összes szereplője is az. Ezért az idei karácsonyi ünnepségen nem tudunk részt venni.”

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sajnálatát kifejezve bár, de elfogadta a döntést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek