Starity

Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Doutzen Kroes

2014. január 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében ismételten egy VS-angyal képeit fogjuk kielemezni.

hirdetés
Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Doutzen Kroes

A szőke szépség, Doutzen Kroes a divatszakma egyik legnagyobb neve. A VS-angyal már nagyon régóta a modellek élén van, így rengeteg címlap is készült róla az évek alatt. Íme tehát a holland szőkeség legszebb és legrosszabb képei!

Legjobb címlapfotók:

2010. április – Marie Claire Oroszország

Ez a címlap meghatározó volt Doutzen karrierjében, nem véletlenül! A modell csodálatosan fest rajta, a természetes smink kiemeli szép vonásait, illetve jó Victoria's Secret modellként, fehérneműben láthatjuk rajta.

2008. március – Vogue Spanyolország

Ez Doutzen legelső címlapjai között van, de egyszerűen elképesztő! A holland modell kicsit ijedtnek, de közben egészen ártatlannak tűnik, ami tökéletesen illik aranyos kisugárzásához. A sötét rúzs szépen kiemeli telt ajkait, valamit a halvány sminktől kék szemei szinte világítanak a képen.

2008. március – Vogue Korea

Ugyanaz a hónap és magazin, csak éppen a koreai szám, de abban is egyeznek még, hogy lenyűgözőre sikerültek. Doutzen ezen képen teljesen az ellentéte a másiknak, mivel míg azon a természetességet hangsúlyozták, ez egy otcoture címlap, de neki még ez is jól áll. Itt is kissé ijedt az arckifejezése, de mégis gyengéd és varázslatos.

2010. szeptember – ELLE Franciaország

Ez a kép is egyszerűen tökéletes! Doutzen szinte alig van kisminkelve, ami egyáltalán nem probléma, hisz gyönyörű. A szemei füstös árnyalatot kaptak, ami még jobban kiemeli kékségét, az ajkaira pedig csak egyszerű szájfényt tettek.

2010. január – ELLE Magyarország

Doutzen hazánkban megjelent címlapja is tökéletes, pedig ritka, hogy egy ilyen neves modell, mint a Victoria's Secret csodás angyala, megjelenjen egy magyar címlapon. A szőkeség nagyon szexi képet produkált, a rózsa és a csipkés kesztyű is érzéki, illetve elegáns egyszerre.

Legrosszabb címlapfotók:

2010. június – Vogue Oroszország

A Miley Cyrus által istenített fotós, Terry Richardson alaposan elszúrta ezt a képet Doutzenről! Az arca túl vékonyra lett photoshoppolva, a haja is szörnyű, illetve a póz sem az igazi. Az egyetlen pozitívum Doutzen gyönyörű kék szeme, ami ragyog, de az arcán is látszik, hogy nem a boldogságtól.

2013. április – Vogue Japán

A holland modell nem egyszer szerepelt már a Vogue címlapján, több-kevesebb sikerrel. Sajnos ez a kép is a „kevesebb kategóriát erősíti, hisz Doutzen sem lehetett túl boldog mikor meglátta a végeredményt: a smink, a ruha és a póz mind szörnyű!

2013. augusztus – Vogue Hollandia

Ismét egy Vogue-kép, és itt a VS-angyal hazája, Hollandia címlapján volt, csak sajna egy szörnyű képpel. A póz elképesztően mű, és az arckifejezéséből is látszik, hogy itt valami nincs rendben. Bár a táj gyönyörű, nem kellett volna egy csipkefüggönyt aggatni szegényre!

2009. március – Vogue Latin

Ismét egy kevésbé sikeres Vogue-címlap. A lány annyira túl van photoshoppolva, hogy már-már szellemnek tűnik, illetve nem igazán értjük, hogy mi ez a förmedvény rajta. Talán esküvői tortának jó lenne ez a díszítés, de egy ruhán biztos nem!

2011. december – Numero Kína

Erre a képre már szavakat sem találunk! Egyértelmű, hogy minden el van rontva rajta, semmi pozitívot nem tudunk mondani. Ez a katonás beütés már Mrs. Beckhamnél is játszott, de nem értjük, miért hitték, hogy Doutzennek jó lesz, ha annyi a közös a két képben, hogy mindkettő csúnya, a különbség pedig az, hogy Doutzen Louis Vuitton-kalapot kapott...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek