Starity

Nem kellett a Golden Globe-nak a Tini mami

2014. január 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham kitartóan dörömböl Hollywood kapuján, ám úgy tűnik, az álomgyár nem kíváncsi rá.

hirdetés
Nem kellett a Golden Globe-nak a Tini mami

Farrah Abraham példamutató elszántsággal próbál betörni Hollywoodba, még az olyan apróságok sem tartják vissza, hogy szexvideója és kétes értékű hírneve miatt senki nem veszi komolyan a szakmában.

A Tini mami úgy gondolta, hogy a Couples Therapy kedvéért vállalt kamukapcsolata és könyve elegendő kreditet jelent az életrajzában ahhoz, hogy meghívót kapjon a Golden Globe-díj gálájára. A Blind Gossip értesülése szerint a valóságshow-sztár sajtósa meg is kereste a szervezőket, hogy kérjen két jegyet kliense számára, aki a levél szerint a „a New York Times bestseller szerzője, és 2013-ban a Google által legtöbbet keresett valóságshow-sztárja.

Úgy tűnik azonban, hogy a szervezet nem értékelte Farrah eredményeit, így kérését nem honorálták, ráadásul még a díjátadó utáni afterpartik egyikére sem kapott meghívót, így végül otthon kellett maradnia. Egy pornó ezek szerint senkit nem tesz filmsztárrá, bár a fiatal anyukát ismerve ez biztosan nem fogja kedvét szegni attól, hogy tovább ostromolja az álomvárost.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek