Starity

Megbukott az államvizsgáján Zimány Linda

2014. január 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda idén próbálta meg először befejezni jogi tanulmányait, ám sajnos még messze van álmai elérésétől.

hirdetés
Megbukott az államvizsgáján Zimány Linda
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Zimány Linda már tavaly szeretett volna ledoktorálni, ám miután megnyert egy amerikai modellversenyt, karrierje elég messze sodorta a jogi pályától. A Bors információi szerint az azóta is Magyarország és Los Angeles között ingázó modell idén jelentkezett fel először az öttárgyas államvizsgára, ám a polgárjogi részére már el sem mehetett, mivel a szakdolgozatának leadási határidejéről lecsúszott. A büntetőjog és alkotmányjog tárgyakat sikeresen abszolválta, a nemzetközi gazdasági jog és közigazgatási jog vizsgái azonban nem sikerültek.

Az egyetem szabályzata a sikeres államvizsgához 4 félévet biztosít, viszont tárgyanként csak két próbálkozást, azaz Lindának a fennmaradó másfél év alatt kellene három vizsgát letennie úgy, hogy a megismételt vizsgákon már nem hibázhat, ellenkező esetben újra kell kezdenie a tanulmányait, amit idestova 10 éve kezdett el, igaz, munkája miatt többször halasztania kellett a vizsgáit, és később levelező tagozatra volt kénytelen átiratkozni.

Linda többször is hangsúlyozta, hogy fontosnak érzi a tanulást, ezért mindenképpen szeretné megszerezni a diplomáját, ám szeretné kihasználni a külsejéből adódó lehetőségeit is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek