Starity

Professor Green nem lesz olyan, mint apja

2014. január 20. 16:04   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Professor Green kivételesen a kamerák elé állt, és beszélt az apjáról – aki a múltban öngyilkos lett.

hirdetés
Professor Green nem lesz olyan, mint apja

2013 nem Professor Green éve volt, hiszen kétszer is a rendőrségen kötött ki, nekiment egy lesifotósnak, kórházba került. Szerencsére azért jó is történt vele, hiszen elvette az ex-realityszereplő Millie Mackintosht, akivel most is boldog házasságban él.

Az újságírók viszont sokszor megkeresik, és apjáról kérdezgetik, aki a 18. születésnapján öngyilkosságot követett el. Stephen megtörte a jeget, és a BBC Newsbeatnek adott interjút erről a témáról, először és utoljára is.

„Már több éve, hogy apám öngyilkosságot követett el. Még mindig emlékszem arra a szerdára, amikor a nagymamám könnyekkel a szemén bejött, és mondta, hogy 'Stephen, az apád meghalt. Felakasztotta magát.' Erre azonnal felébredtem. Ő tett a legjobban problémás gyerekké, de mindenhogy szerettem őt, ami nem lett viszonozva felőle. Miután meghalt, megtudtam, hogy a testvére pedig kettő évvel az előtt, ugyanígy végzett magával.”

a rapper és az apja, még Stephen gyerekkorában

„Aznap dühös, ideges, összezavarodott voltam. Ezek az érzelmek többször is átmentek rajtam. De a végén mindig dühös voltam, hogy miért volt ilyen önző a családjával. – majd folytatta: Tavaly házasodtam meg, és ezek az érzések újra feltörtek, mert az apám nem lehetett ott. Egyik nap voltunk a nagymamáméknál, és mint minden nagymama, ő is mutogatta a képeket a feleségemnek, hogy milyen voltam kicsiként. Előkerült egy olyan kép, amin apámmal vagyok, és ez nagyon letört.”

Majd hozzátette, hogy így, 30 éves korára rájött, hogy inkább az életére kell fókuszálnia: „Nős vagyok, és nemsokára gyerekeket is szeretnék. Viszont nem akarom ugyanazokat a hibákat elkövetni majd, mint amiket az apám tett.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek