Starity

Sleepy Hollow: a románc eltűnik, az akció marad

2014. február 04. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katia Winter mesélt az Álmosvölgy második évadáról, amely 2014 őszén kerül a FOX képernyőjére.

hirdetés
Sleepy Hollow: a románc eltűnik, az akció marad

„Amikor elolvastam az első epizód forgatókönyvét, azt gondoltam: »Ó, Istenem, ez vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon sz*r.«”

A Sleepy Hollow sztárja, Katia Winter a DigitalSpynak mesélt arról, milyen utat tettek meg az első és az utolsó epizód elolvasása közben (azaz az elmúlt egy évben). A sorozat egy ún. kultuszszenzáció lett a tengerentúlon, ma este pedig a magyar FOX is műsorára tűzi este 11 órakor.

„Úgy voltam vele, hogy majd meglátjuk, mi lesz. Aztán megnéztem a pilotot, és rájöttem, bármi lehetséges. Azóta annyi csavart építettek bele, és sosem okozott csalódást.”

Katia szerint – aki Ichabod Crane (Tom Mison) nejét, Katrinát alakítja – meglehetősen sokkoló volt látni a show sikereit, és lenyűgözte, hogy ennyire jól teljesített már az első epizód során. Természetesen kollégái nélkül a műsor sehol sem lenne – kiemelte Tom Mison és Nicole Beharie tehetségét is.


Fotó: REX/c.20thC.Fox/Everett

„Tom egy kissé hasonlít Ichabodra. Vicces, nagyon udvarias és köntörfalazó! Mintha neki írták volna a szerepet, egyszerűen tökéletes.”

A színésznő elárulta, sokkal többet fogunk látni Katrinából, akit az első évad végén elrabolt Ichabod egykori jó barátja, Abraham. „A románcot elfelejthetitek egy időre, hiszen nemcsak mindenki sorsa reménytelen, de kérem.. háború közeleg Sleepy Hollow-ba! Az írók nem félnek a kockázatoktól, hallottam arról, mit rejt a második évad... eszméletlen lesz!”

A hírek szerint két új szereplő érkezik a városba a második szezon során, és a Gyűrűk ura sztárja, John Noble, valamint Lyndie Greenwood állandó szereplők lesznek.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek