Starity

Aggódnak a barátai Selena Gomezért

2014. február 23. 15:03   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, még sincs minden rendben Selena Gomez háza táján mostanában. A barátai aggódnak!

hirdetés
Aggódnak a barátai Selena Gomezért
Fotó: Adidas

Selena Gomez is úgy végzi, mint az elődjei, akik korán lettek híresek? Az egykori Disney-sztár eddig mindigis példamutató viselkedésével és szorgalmával került előtérbe, hiszen míg barátnőjének, Demi Lovatónak is meggyűlt a baja a korai hírnévvel és jelenleg Miley Cyrust is emészti a korai dicsőség, az ex-hercegnők közül eddig Selena bírta a legjobban, de úgy látszik, már ő is kezd kimerülni.

Először azzal döbbentette meg rajongóit, hogy lemondta Stars Dance turnéjának utolsó álomásait, majd pedig egy rehabilitációs központba ment, ahonnan előbb jött ki, mint eredetileg tervezte. Ezek után persze nem csoda, hogy barátai is aggódnak a fiatal szépségért.

Emberileg nem lehetséges, hogy valaki ilyen gyorsan felépüljön a mélypontjáról. Mi mind érintettek vagyunk vele kapcsolatban. Még mindig nagyon törékeny és nem birkózik meg ezekkel a problémákkal olyan könnyen. Mindent bebeszél magának, és aggódunk, hogy netán úgy végzi majd, mint Britney. Ő egy nagyon zaklatott fiatal lány és ha nem kapja össze magát, akár pszichiátrián is végezheti - nyilatkozott egy névtelen forrás a Star Magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek