Starity

Kijött a rehabról Ke$ha

2014. március 07. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő két hónap eltelte után távozott a rehabilitációs központból, ahol étkezési zavarai miatt kezelték.

hirdetés
Kijött a rehabról Ke$ha
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Január 3-án robbant a hír, miszerint Ke$ha önszántából bevonult egy rehabilitációs központba, mivel étkezési és önértékelési zavarait már nem tudta kordában tartani. Nem sokkal később azt kezdték híresztelni, hogy problémáinak okozója zenei producere, Dr. Luke volt, édesanyja pedig elárulta, olyan súlyos anorexával és bulímiával küzdött, hogy majdnem az életébe került.

Most azonban úgy tűnik, a gyógyulás útjára lépett Ke$ha, mivel megkétszerezte az eredeti 30 napos kezelést és két hónap után, március 5-én hagyta el a Timberline Knolls központot, amiről örömmel számolt be rajongóink a Twitteren.

„Nagyon örülök, hogy visszatértem! Egészségesnek érzem magam és tonnányi új dalon fogok dolgozni. Nem tudom elégszer megköszönni a rajongóimnak a rengeteg szeretetet és támogatást. Az élet csodaszép. Igazi áldás, hogy itt vagytok nekem” - csiripelte, majd egy fotót is csatolt, amin egy repülő ablakában mereng.

Fotó: Twitter/Kesha

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek